Tasspalatset är startat och drivs av Jessica och Linnea, i ett samarbete för att främja verksamhet inom hund och hundträning.

Efter stor efterfrågan om inomhushall och efter fler års egen erfarenhet startade dessa Tasspalatset i Floda.
  • Jessica är utbildad nose work instruktör och håller kurser i detta. Hon är även dipl. hundfysioterapeut och arbetar heltid på Tasspalatset med hundars hälsa. Här kan vi erbjuda massage, friskvårdskontroll, fysträning och water treadmill. Behöver ni rehabilitering för er hund är det hit ni ska vända er.
  • Linnea håller kurser i allt från till valpkurser till rallylydnad och viltspår. Hon är utbildad beteende coach och har privatträningar hos oss eller i er hemmiljö, där problemen ofta uppstår.
Tanken bakom Tasspalatset är att alla ska kunna träna hund i en sjysst miljö. Hallen är försedd med matta, pentry och teorisal. Temperaturen är behaglig året om, träningstemp 16-18°c på vintern och runt 18-20°c under sommaren. För de som självtränar och hyr hallen finns rallyskyltar, hopphinder, agilitytunnlar, slalombana och nose work attiraljer mm att tillgå.
Vi anordnar olika typer av events, föreläsningar, lydnadscamps, nose work läger, barnläger under skolloven, olika former av tävlingar, både officiella och inofficiella.
Välkomna till Tasspalatset
Önskar
Jessica & Linnea

Läs mer om våra instruktörer under respektive sida.