Friskvård/rehabilitering

Friskvård och rehabilitering Partille, Mölndal och Alingsås

Tasspalatset Friskvård & Rehab startades i Floda, Skallsjö Prästväg 14, 448 31 Floda, 2015. Här jobbar Jessica Axelsson med friskvård och rehabilitering för hundar genom massage, medicinsk laser, fasciabehandling, vibrationsbehandling i syfte att stärka musklerna eller ge dem avslappning och vattenträning i Waterwalker. Som sagt finns vi i Floda men vi finns även tillgängliga för er i dess omnejd, däribland Partille, Mölndal och Alingsås. Välkommen till oss på Tasspalatset när din hund behöver friskvård och rehabilitering.

Man kan alltid prata hundmat med mig. Det är ett ämne som är stort och även vi behöver söka information på fodersäckar mm för att kunna ge er bästa råd utefter era förutsättningar, därför är det enklast att ni mailar era frågor/problem till info@tasspalatset.se så startar vi foderutredningen där. Startkostnad 1600kr inkl uppföljning efter 4-6veckor.

Friskvård och rehabilitering Partille, Alingsås, Mölndal

När du kommer till mig för första gången bör jag göra en grundlig genomgång av hunden, där jag går igenom leder, muskler, hela hunden. 

Boka in er på ett ”1:a besök genomgång av hund (Friskvårdskontroll)” via boka knappen nedan.

Är er tanke att endast ge hunden massage, då bokar ni in er på
45 min behandling”. Skulle jag här hitta problemområden kommer ni troligtvis få boka fler tider.

Har hunden fått en sträckning eller sår och behöver laser, bokar ni i er på ”30min behandling” har hunden gått med en sträckning under längre tid rekommenderar jag ”45 min behandling” för att kontrollera så inga andra sekundära problem tillkommit.