Vår integritetspolicy

Du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss. Här kan du läsa hur vi använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

Om personuppgifter

Tasspalatset kräver vanligtvis inte att du lämnar ditt personnummer vid anmälan till kurser, event och tjänster eftersom anmälningar endast är giltiga efter betalning av faktura, och du kan alltid själv se vilka personuppgifter vi har i din profil. Avvikande från detta är vid anmälan till tävling eller doftprov där annan organisation kräver det.

När sparar vi personuppgifter?

Tasspalatset lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.

Vi sparar dina personuppgifter, namn, adresser, korrespondens i följande fall:
• När du anmäler dig till eller deltar i någon av Tasspalatsets aktiviteter.
• När du beställer/använder/köper Tasspalatsets tjänster och produkter.
• När du kontaktar oss.

Hur vi använder personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet enligt bokföringslagen, samt för utskick av information.

Vilka personuppgifter lagras?

De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om ordrar och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.

Ditt godkännande

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Tasspalatset lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Tasspalatsets  köpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.

Våra webbplatser och nyhetsbrev

Tasspalatset respekterar din integritet! De flesta webbplatser spårar och lagrar din aktivitet på webben. Våra webbplatser använder sig inte av cookies eller någon typ av spårningsprogram och vi lagrar inte heller information på din dator. När du gör en beställning, anmälan, registrering eller ett köp på någon av våra webbplatser eller webbtjänster, lagras ditt IP-nummer.  När du godkänner våra köpvillkor godkänner du även våra utskick med information och erbjudanden från oss.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter

Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Tasspalatsets godkända personal.

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/