Tasspalatset är en mötesplats för människor med hundar!

Vi finns i Floda, utefter E20  emellan Göteborg och Alingsås. Våra hundkurser i dagsläget är valp, vardagslydnad, inkallning, hundmöten, rallylydnad, viltspår, tricks & aktivering, Vardagso och Nose Work. Vi har även enskilda träningar, så kallad privat träning.

Vi och du som kursdeltagare arbetar med positiv förstärkning när vi tränar våra hundar.Vi fokuserar på att verkligen förstå hur hunden känner och använder detta som utgångspunkt i träningen. När vi kommunicerar med hunden, på ett för hunden naturligt sätt, blir relationen starkare och hunden mer lyhörd och mottaglig för inlärning. Vi har som regel aldrig mer än 6 ekipage i varje grupp.

En hund är en del av familjen – därför är självklart alla familjemedlemmar välkomna på våra hundkurser!

Inför varje kursstart kommer du att få en kallelse med information om hundkursen. Där kommer att finnas praktisk information om tid, plats och vad du bör tänka på. Vid varje kurstillfälle vill vi att ni har med er rikligt med godis och leksak. Tänk på kläder efter väder för både dig och din hund. Våra hundkurser hålls i Floda, mellan Göteborg och Alingsås, om inget annat är utannonserat vid kursen.