Toppa Tävlingsformen!

En hel helg inom området prestationspsykologi och hund

Pernilla Pöykiöniemi är beteendevetare på humansidan och instruktör, tävlande och domare inom freestyle, heelwork to music och rallylydnad på hundsidan. Hon kombinerar sina erfarenhet från de olika områdena och kommer för att föreläsa och hålla kurs här i Göteborg!

 

Fredag 7/9 2018

Föreläsningen Prestationsångest, Nerver & hur man når sina MÅL

Att prestera ska vara roligt, spännande, lite läskigt och framförallt utvecklande!
Det ska inte innebära lidande och dåligt mående av olika slag. Oavsett resultat. Mår du dåligt före, under och/eller efter en tävling eller annan situation där dina färdigheter ska sättas på prov så kommer du definitivt att få ut någonting av de här timmarna. Föreläsningen innehåller bland annat:

  • Varifrån kommer prestationsångest respektive nerver, hur påverkar de oss och våra prestationer samt hur bör vi förhålla oss till dem
  • Mental träning, vad är det?
  • Fokusområden
  • Mål, målsättningar & måluppfyllelse

Avgift: 250kr
Tid: 18:30-21:00

Lördag-söndag 8-9/9 2018

2-dagarskurs där vi fokuserar på en mix av grundfärdigheter och mentala faktorer som ökar chanserna att ha ännu roligare och lyckas ännu bättre på tränings- och tävlingsplanen. Vi jobbar både teoretiskt och med praktiska övningar, i grupp och individuellt.

Avgift med hund: 2850kr (föreläsningen ingår)
Observatör utan hund: 1400kr
Tid: 09:00-16:00

SISTA ANMÄLNING: 30/7Om Pernilla

Pernilla har jobbat i många år både med hundekipage och människor utan hund som behöver jobba sig framåt med olika delar av livet. Hon har själv tränat och tävlat med olika hundar, bland annat av raserna dvärgpinscher, greyhound och border collie. Pernilla är förutom instruktör även domare inom sporterna freestyle, heelwork to music och rallylydnad.

Läs mer på hemsidan www.ppcs.se och i onlineskolan www.ppcs.nu


ANMÄLAN
Anmälan är bindande och plats har man först när fakturan på anmälnings avg, 1000kr, är betald, kommer inom kort efter anmälan.

Genom att anmäla dig till kurs hos oss godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.