Kval- och länsmästerskaps tävling på Tasspalatset!!

LÄNSMÄSTERSKAP

7 september kommer en länstävling arrangeras på Tasspalatset, där samtliga KM segrare gör upp om platsen till SM finalen, som kommer hållas på Svenska Mässan Mydog 2020.

Anmäla ekipage till länstävlingen, klicka på länken:

Anmälan Länstävling

Har ni frågor maila:
tavling@tasspalatset.se

Mvh

Jessica & Linnea


Vi är väldigt stolta över att få arrangera kvaltävling den 25 maj och inte minst länsmästerskap den 7 september.

För att få delta krävs att du är mantalsskriven i det län som du ska tävla för. Man kan få dispens från SNWK om omständigheter råder.


Bäst i Sverige på Nose Work, nu har du chansen!!

Resultat från kvaltävlingen den 25 maj på Tasspalatset

BEHÅLLARE
FORDON
INOMHUS
UTOMHUS

TOTALEN

 


KT (Kvaltävlingar)
För att kvala in till LM (länsmästerskap) så ska varje klubb/aktör ha en inofficiell TSM Nose Work tävling 1-2 gömmor i klass 1 nivå, tävlande får veta antal gömmor, tiden stoppas då föraren säger ”färdigt”. SNWKs riktlinjer ska följas.
Ekipagen som önska att delta ska vara hemmahörande i länet, de som önskar att delta i annat län kan söka dispens hos tavling@snwk.se. Det är endast tillåtet att anmäla en förare/hund till uttagning (den hund eller förare som är direktkvalificerad till SM kan inte delta på KT eller LM). Ekipage som är uppflyttade till klass 3.
Samtliga tävlande resultat ska skickas in till årets LM arrangör. Vinnaren från varje klubb/aktör går vidare till LM. Om någon inte kan delta på LM så går platsen vidare till det ekipaget som kom på andra plats osv. Det är det vinnande ekipaget som deltar och det är inte tillåtet att byta hund eller förare.

 LM (Länsmästerskap)
För att kvala in till LM så ska ekipaget ha deltagit på KT och där vunnit sin plats till LM (den hund eller förare som är direktkvalificerad till SM kan inte delta på KT eller LM).
Doft ska bestå av eukalyptus, det ska förekomma 2 gömmor, tiden stoppas då föraren säger ”färdig”. Svårighetsgrad ska vara klass 1 nivå, det får inte förekomma några klass 2 gömmor.

SM (Svenskamästerskap)
SM är en inofficiell tävling. SM i Nose Work arrangeras av SNWK varje år med start 2020. Det är SNWK´s styrelse som beslutar var och när SM ska hållas.
De som deltar på SM är det vinnande ekipaget från varje län, 21st, i Sverige.
SM blir med 1-3 gömmor (tävlande får veta antal gömmor) av eukalyptus på klass 2-nivå, vilket innebär att oåtkomliga gömmor och höga gömmor på 1,80 meter kan förekomma. Likaså kan det förekomma negativa bärare och störningsdofter.