Efter skada, sjukdom, operation eller liknande är det viktigt att hunden får hjälp med att bygga upp sin muskulatur på ett korrekt sätt. Annars ökar risken för felbelastning, överansträngning och på sikt nya skador.

Vi jobbar utefter hundens förutsättningar och strävar efter att återfå normal funktion, styrka och rörlighet. Med hjälp av olika behandlingsmetoder hjälper vi hunden att åter bygga upp sin muskulatur och rörlighet.

Boka 75 min, “Alltid första besök, 1:a besök/behandling av hundfysioterapeut”, 650kr


Rehabilitering av hunden är ett komplement till veterinärvården.

Tillsammans med dig som djurägare lägger vi upp en träningsplan som passar er.
När vi jobbar med rehabilitering sker det ofta i samråd med veterinär och anpassas efter hundens tillstånd och utvecklingskurva.

Vi använder oss bla av
Water Walker sk. vattentrask, vibrationsplatta, balansträning, smärtlindrande behandling, massage, stretching, laser, muskeluppbyggande träning och neuromuskulär träning.

Vi återuppbygger

– muskulatur & styrka

– koordination & balans

– uthållighet.

Vet du om att din hund ska genomgå en operation, ta kontakt med oss innan operationen, så jobbar vi fram en träningsplan. Träning i förebyggande syfte har visat sig både förbättra resultaten samt ge en kortare rehabiliteringstid.

När du får en remiss på rehabilitering från din veterinär, så täcker försäkringsbolagen rehabiliteringskostnaderna helt eller delvis, beroende på bolag och typ av försäkring.

Jourtider

Jourtider: Tid efter ordinarie arbetstid. Under jourtid debiteras 800kr/besök på Tasspalatset.

Avbokning ska ske senast kl 16.00 dagen före annars debiteras 800kr.


Har ni frågor, välkomna att ringa 0793-404236 eller skicka ett mail till rehab@tasspalatset.se //Jessica Axelsson

Svara

E-postadressen publiceras inte.