Officiell TSM Nose Work tävling innebär att det är i samarrangemang med SNWK (Svenska Nose Work Klubben) och att alla momenten ingår, behållar-, inomhus-, utomhus- och fordonsök.

Tävlingen innebär att hunden ska hitta en doft, hydrolat, som är placerad på en bärare, ex tops, möbeltass. Denna är inte synlig för hund eller förare. När hunden som är tränad på att hitta doften visar för föraren att ”här är den” meddelar hen domaren med att säga ”markerat”. Är detta rätt erhåller ekipaget 25 poäng, varje moment är värt 25 poäng, dvs maxpoäng 100 per tävling. Man kan få fel på vägen som att hunden krafsar på lådor, sätter upp framtassarna på lacken på bilen mm. Dessutom går allt på tid. Kriterierna för en eventuell vinst går i ordning: flest poäng, minst fel och kortast tid.

Anmälan till tävling görs via SNWK´s hemsida

Information om tävlingen ser ni vid anmälan.


2018

Planerade tävlingar klass 1:

Oktober:
28/10 Anmälan öppen tom 15/10

December:
8/12 Anmälan 15/10-25/10

Planerade tävlingar klass 2:

Oktober:
27/10 Anmälan stängd

December:
9/12 Anmälan 15/10-25/10

ANMÄLAN: Först till kvarn. SNWK medlemmar har förtur.
Anmälan är bindande, får man plats SKA den betalas. Avbokning med återbetalning kan endast ske enligt reglerna, dvs veterinärsintyg för tävlingsdagen, uppflytt till annan klass eller löptik. Finns reserver är vi generösa och avanmälan med återbetalning godkänns. Inget annat godkänns. Obetald plats kommer att faktureras.

REGLER: SNWK´s regler för anmälan och tävling.


Genom att anmäla dig till kurs/tävling hos oss godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Anmälan tävlingskalendern snwk.


VÄLKOMNA

Önskar

Jessica-Linnea