Adam Hubinette kommer till Tasspalatset!!

Adam jobbar på Tullverket och har varit aktiv inom nosework från när klubben startade 2014. Adam har tidigare jobbat som hundförare, hundinstruktör samt hundsamordnare inom tullverkets brottbekämpningsverksamhet.

Adam har tidigare suttit med i styrelsen för Svenska Nose Work Klubben (SNWK) och är huvuddomare i densamme, något som är både lärorik och roligt enligt Adam. En stor del av hans arbete inom SNWK har varit kring regelverket, att ta fram ett underlag för certifiering av nosework instruktörer samt domarutbildningarna.

Han uppskattar särskilt möjligheten att observera hur olika ekipage arbetar, lyckas och har roligt tillsammans.

Adam är medförfattare till boken ”Specialsökhunden –med nosen i rikets tjänst” samt ”Nosework –det bästa du kan göra med din hund”.


Helgen riktar sig till er som tränar för klass 1 och vill få experthjälp på vägen. Det blir massor med sökträning och ni kommer även få individuell träning. Ta denna chans!!

Hunden ska vara intränad på doften eukalyptus.

Doftprov ska vara gjort, för att få ut så mycket som möjligt av helgen. Har ni ännu inte detta finns chansen till att ta det den 24 februari hos oss på Tasspalatset.

Ni kommer inte bli besvikna.

 OBS tiderna är uppdaterade

Lördag 26/5 kl 12:00-19:00

Söndag 27/5 kl 08:00-17:00

Pris med hund 2900kr
Observatör utan hund 900kr
Fika ingår

Det finns möjlighet till övernattning i hallen för er som kommer långväga.

Först till kvarn på platserna
Anmälan är bindande. Återbetalning på kursavgiften sker enbart vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg. Faktura på anmälningsavgift 1000kr kommer med bekräftelse på reserverad plats. Slutbetalning ska vara reglerad 15 maj. Genom att fylla i anmälningsformuläret godkänner ni detta.


Genom att anmäla dig till kurs hos oss godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
ANMÄLAN