Nose Work klass 2 – Tävlingskurs

Penny 2:a plats Totalen

Klart du har ambitioner att tävla i Nose Work, tävlingen där du som ensamt ekipage gör dina sök inför domare och tidtagare. Resultaten ser du som en morot för dig själv eller om du är en tävlingsinriktad person som bara vill komma till toppen och jämföras med alla, valet är ditt.

På denna kurs gör vi alla 4 momenten på varje kurstillfälle, det blir som en tävling på varje tillfälle!

Vi varierar svårighetsgraden utefter vad klass 2 tillåter, för att ni ska lyckas. Alla i gruppen hjälps åt att analysera varje ekipage sök, för att utvecklas som just ekipage. Att vara åskådare är lärorikt då man på håll ser vad som görs bra men även mindre bra som med tiden ska förändras.

Tävlingsreglerna är även något vi kommer gå igenom grundligt. Förarmissar pga av okunskap är mer vanligt än man kan tro.

Varje kurstillfälle gör vi:
Behållarsök, inomhussök, utomhussök och fordonsök
Eftersom vi inte kan påverka vädret på kurstillfällena är det kläder efter väder, precis som på tävling.

Kursen är på 4 tillfällen

Kursavgift: 1 600kr


Kursstart


Anmälan är bindande. Återbetalning på kursavgiften sker enbart vid uppvisande av veterinärintyg. Vi gör inte avdrag för att man inte kan delta vid enstaka tillfällen. Genom att fylla i anmälningsformuläret godkänner ni detta.

Genom att anmäla dig till kurs hos oss godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.