Tasspalatset erbjuder:

Jourtider

Jourtider: Tid för friskvård och rehabilitering efter ordinarie arbetstid. Under jourtid debiteras 800kr/besök.

Avbokning ska ske senast kl 16.00 dagen före annars debiteras 800kr.


Ett besök hos fysioterapeut, Vi finns i Floda, närheten av Lerum, Partille, Mölndal, Alingsås och Göteborg

Vi tittar på hundens rörelser och utför en rörelseanalys. Utefter vad vi sett, palperar/känner jag igenom hunden med händerna och ger den en välförtjänt massage. Genom att ge er hund massage kan du faktiskt bidra till att förebygga muskel relaterade problem. Massage och stretching hjälper er hund att vara i såväl fysisk som psykisk balans. Massage och stretching bibehåller er hunds naturliga rörlighet upp i hög ålder.

En väl fungerande hund har naturlig elasticitet och smidighet. En hund med förkortad muskulatur eller med muskelspänningar har ett tryck över leden och rörligheten runt leden försämras. Musklerna, lederna, senorna och fästena får då otillräckligt med näring och syre.

Hunden känner smärta och detta leder i sin tur till ytterligare ökad spänning och ännu sämre blodcirkulation. En ond cirkel uppstår som kan bli långvarig om man inte upptäcker och bryter den i tid med friskvård och rehabilitering. Hunden kan även på grund av smärta orsaka olika beteendeproblem, aggression, drag i koppel, onormalt kliande/slickande mm.

När du får en remiss på Rehab/laserbehandling från din veterinär i Floda, Mölndal eller Partille med omnejd, så täcker försäkringsbolagen rehabiliteringskostnaderna helt eller delvis, beroende på bolag och typ av försäkring.


Har ni frågor, välkomna att ringa 0793-404236 eller skicka ett mail till rehab@tasspalatset.se //Jessica Axelsson

Kommentar (1)

  • Annika Nielsen| 2020-04-04

    Hej Jessica! Jag bokade två nosework pass på måndag mellan 18-19 för Rossi, Django och Viggo. Jag tror inte att jag fick någon bekräftelse och vill bara kolla att allt är ok med bokningen. Ha en jättebra fortsatt helg! ☀️ Hälsningar Annika Nielsen

  • Svara

    E-postadressen publiceras inte.