Freestyle läger Freestyle och Heelwork To Music

Under denna helgen kommer vi att fördjupa oss i sporten Freestyle och Heelwork to music. En kreativ och rolig sport för både dig och din hund. Denna lägerhelg riktar sig till både nybörjare som till er som redan är aktiva inom sporten. Vi kommer att arbeta både individuellt samt gemensamt och nivån anpassas utefter varje enskilt ekipage. Ni kommer utöver att ha otroligt roligt tillsammans med er hund en hel helg få en ökad kunskap inom:

● Belöningsplacering
● Positioner
● Trix
● Musik och Musiktolkning
● Programbygge och startrutiner
● Regler

 

Om Helen

Helen har tävlat aktiv inom sporten sedan 2014 och tävlar både Freestyle, Heelwork to music och även Teamwork to music. 2016 tävlade hon TTM SM och slutade på en fjärde plats med sitt lag Team Rapid, förra året debuterade hon och hennes yngsta kelpie Harry i Heelwork to music och avslutade tävlingsåret med Championat och en tredjeplats som årets nykomling. Utöver att tävla själv är hon även auktoriserad tävlingsledare inom sporten och är med och arrangerar tävlingar i väst.

Freestyle är verkligen en sport som passar alla, du anpassar program och numer utefter hunden och föraren. Det är en helt underbar sport där bara fantasin sätter gränserna, har du en gång börjat så är det ofta svårt att sluta – Helen

Datum: 25-27 Maj INSTÄLLT pga dubbelbokning, nytt datum för hösten kommer, lämna gärna intresseanmälan.
Tider:
Fredagen 25 träffas vi 19:00-21:00
för att lära känna varandra och gå igenom de viktigaste grunderna, regler och annat smått och gott.
Lördag 26 och söndagen 27 träffas vi klockan 11- ca 17 med uppehåll för en lunchpaus.

Pris: 2500 kr
Åhörare: 800 kr


Genom att anmäla dig till kurs hos oss godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.

Anmälan