Förberedande kurs för tävlingshunden

Oavsett vad du har för mål i sikte lydnad,rally, nosework, freestyle eller vad det nu kan vara som lockar dig är det ofta många delar vi ofta glömmer bort att träna, helheten. Det är ofta många delar som behöver fungera för att du ska känna att du och din hund är ett team, ett lag som arbetar tillsammans och utesluter den andra miljön.

I denna kursen kommer vi att lägga stor fokus på hur du och din hund blir ett vinnande team, vi kommer arbeta med många detaljer som behöver fungera utanför “tävlingsplanen” tills det att ni kliver in på banan och ska vara ett lag tillsammans. Detta oavsett vilken hundsport ni vill tävla eller om ni bara vill ha en fokuserad hund i vardagen.

Kursen kommer utöver grundläggande träning fokusera på delar så som:

– Ingångar på plan
– Fokusbubbla
– Belöningsutveckling och ritualer
– Samarbete
– Transporter
– Störningsträning
– Träningsplanering

Utöver detta kommer kursen även till viss del individ anpassas efter ekipage och hundsport.

Kursen passar: Valpar som från start vill lägga en bra grundträning från start Samt alla andra hundar som vill träna in eller förbättra den träning ni redan har.

Avgift 1500kr


Kursstarter

 

Anmälan är bindande. Återbetalning på kursavgiften sker enbart vid uppvisande av veterinärintyg. Vi gör inte avdrag för att man inte kan delta vid enstaka tillfällen. Genom att fylla i anmälningsformuläret godkänner ni detta.

Genom att anmäla dig till kurs hos oss godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.