Fritt Följ, älskat och hatat. Ett moment som anses vara komplext, svårt och innefattar även mycket känslor, ibland glada och ibland negativa….

23/9 Kl: 11-14

Tänk om det fanns ett enkelt sätt att träna in Fotgåendet på? Tänk för att det finns det!

Tasspalatset

Emma Willblad

Kom till Tasspalatset och lär dig om Emma Willblad´s egna modell av Fotgåendet. Steg för steg väldigt tydligt och enkelt visar Emma i praktik och teori hur du rent praktiskt ska gå tillväga med din egna hund. Clinicen innefattar även många vanliga fällor som du kan undvika för att göra det enklare för dig i inlärning av Fria Följet. ”Willbladsmodellen” är baserad på tre enkla steg som blir tydliga för hunden och för föraren, enkla kriterier att hålla och när något blir enkelt brukar det blir roligt. Både för tränaren och hunden. Dessa tre steg bygger vi sedan vidare på för att utforma hela programmet och alla tekniska bitar som behövs i lydnadslydnad och brukslydnad.

Clinicen passar dig som kanske redan har en hund som utför Fria Följet på ett sätt som du inte önskar tex:
•plogar
•tränger
•sitter snett
•tappar
•pendlar
Eller kanske har du en valp/unghund som du vill ha hjälp med från start innan några tekniska problem uppkommit.

Pris: 450:-

Emma själv har har tävlat på hög nivå i lydnad och fått både 9:or och 10:or på bland annat lydnads SM, ranking (till landslaget) internationell lydnadsklass. Emmas ena hund har också blivit Sveriges 3:e bästa lydnadshund och tävlat flertalet lydnads SM och tagit sig till SM final med en fin placering. Emma använder sig uteslutande av den här modellen när hon tränar in fotgåendet.


Välkomna till Emmas nya Clinic F.L.O.W, ett fantastisk verktyg för dig som vill grundträna smart och nå dina mål snabbt!

23/9 kl 15-18

FLOW står för

f <- FOKUS
l <- LUST
o <- OPTIMERAD
w <- WILLBLADSMODELLEN

”Grundträning för hundar är ett ganska nytillkommet fenomen och begrepp. Många pratar om det, men inom olika grenar betyder det olika färdigheter. Emma ger dig sitt egna sätt att tänka och träna. Grundträning är enligt Emma som Candychrush, kom och spela ihop!
Emma kommer visa hur hon tänker och tränar hundar mot tävling. Träningen går att lägga som bas oavsett gren du satsar på.

Emmas egna ord om uppkomsten av F.L.O.W

”Grundträning är A & O, och alla ekipage jag tränar själv och möter på kurs inser jag vikten av speciella färdigheter som bas innan jag påbörjar inlärning av tävlingsmoment. Det är det som kallas grundträning. Mycket ska flätas ihop och jag ser träningen och målet som en dragkedja, den är väldigt enkel att dra ihop om hela kedjan stämmer, bit för bit kommer allt att passa. Grundträning för mig startar vid realtionen in i leken fortsätter sedan in i ett träningssystem och samtidigt som jag skapar detta bygger jag, En hund som lustfyllt har Stadga, Kraft, Navigation och Fokus. Jag anser att träningen ska ses på sikt och jag arbetar mycket med hur jag och mina hundar ska tänka och känna inför dom utamingar vi ställs inför. För mig är det viktigt att hela tiden ha hundens ålder, ursprung, färdigheter och läraktighet i beakande innan tränaren sätter upp en tydlig plan och startar utbildningen av hunden.

Din hund har efter denna träning

  • Lust att hålla fokus
  • Optimerad för att ha kraft
  • Fokus för att navigera
    • Och du vet hur

Jag delar gärna den här kvällen med dig!
Utan träning kommer ingen framgång –   Vi ses!
Vänligen Emma Willblad

Läs mer om Emma på www.emmawillblad.se           

Pris 450:-

Lördag:  2 stycken clinics, en i Fritt Följ och en i Grundträning för tävlingshundar. Fritt följ mitt egna system från grunden 3 timmar. Och Grundträning för tävlingshundar 3 timmar. Båda föredragen är utan hund.

Söndag, individuell träning. Dom som går lördagen har förtur på söndagens clinics med plats med hund.

Pris endast söndag: 1400:-

Antal deltagare lördag: obegränsat

Antal deltagare söndag:  7 ekipage med hund, obegränsat antal åhörare.

Paket Pris: Clinic Fritt följ + Clinic Grundträning + Praktiskträning dag 2 =  1950kr

Åhörare Dag 2, 400:-

Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot uppvisande av veterinärintyg.


ANMÄLAN

*