Clear Round i Nose Work på Tasspalatset innebär att man gör en mini tävling för sig själv i de moment som är uppställda för dagen. Hunden och ni kommer och registrerar er och får därmed ett startnr, när det är er tur visas området ni ska söka i och ni får reda på vilken tid som gäller för det sökområdet. När ni har gjort era två sök och ev. klarat båda på utsatt tid, får ni en rosett och protokoll med er hem.

Det krävs godkänt doftprov för att få delta på clear round. (Har du inget, kolla fliken doftprov när vi anordnar nästa). Du ska även kunna uppvisa giltigt vaccinationsintyg enligt SKKs regler för tävling.

Anmälan gör ni i formuläret nedan, OBS! Ange CR och vilket datum du vill delta på. En anmälan per tävling önskas!

Avgift: 200 kr

Avgiften betalas till swishnr 123 593 111 8 eller bankgiro nr 5072-9052, betalningen ska vara oss till handa för att vara anmäld och ha en plats. Ange namn och datum på betalningen. Anmälan är bindande och utebliven plats faktureras. Återbetalas endast vid veterinärintyg.


KLASS 1, eukalyptus

8 Oktober, start kl 18.00. FULLBOKAD

Momenten bestäms samma dag


KLASS 2, eukalyptus och lagerblad

22 oktober, start kl 19.00

Momenten bestäms samma dag


Genom att anmäla dig till kurs hos oss godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.