Har din hund beteenden du skulle vilja se mindre av? Skäller på grannen, gör utfall på promenaden, uppvisar vakt kring mat mm? Då kan en beteende utredning vara en god idé. Min erfarenhet är att det oftast finns en bakomliggande orsak till oönskade beteenden. Inte allt för sällan är orsaken helt kopplat till något annat än själva beteendet.

För att hjälpa er att komma tillrätta börjar vi med att träffas och prata. Samtalet tar ca 1-2 timmar där vi går igenom hundens vardag, historia, ras, det oönskade beteendet osv. Efter det summerar jag allting i en fil som skickas till er så att vi har samma uppfattning. Därefter planerar jag kommande träffar och de övningar vi kommer att arbeta med. Efter varje träff skickar jag en sammanfattning och beskrivning av de övningar vi gjort.

Mellan träffarna kan man alltid kontakta mig om det dyker upp frågor men jag rekommenderar att man för lite dagbok mellan varven så att vi kan gå igenom och se om vi hittar något mönster kring beteendet.

Hundpsykolog

Jag arbetar mycket utefter hundens känsla och lägger stor vikt på relation och samarbete. En beteendeutredning lämnar stort ansvar på oss som hundägare och ni måste vara beredda på att lägga ner tid på träning för att vi ska nå resultat.

 Pris: Första träff samt 3st uppföljningstillfällen á 1 timma, 2500:-. Därefter 595:-/timmen alt. 5st träffar, 2500:-

Jag har gått min utbildning till beteendeutredare på Attityd Hundkunskap med Jenny Marek & Jessica Mann (författare av Blygerhunden, som lärare och Mentorer.

 

Välkommen att kontakta mig

Linnea Ljungberg

 

 

Genom att använda formuläret nedan godkänner du även hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.


Beteendeutredning