Skada/sjukdom/övervikt hos hund

 

Har du fått information från er veterinär om att hunden ska gå på rehab. Kanske pga ledsjukdom, ledskada, fraktur, diskbråck, nervskada eller muskel- och senskada.

Oftast när man talar om rehabilitering är det aktiv eller passiv rörelseträning under kort tid men flera tillfällen under dagen. Detta kan ställa till det då hunden kanske är ensam hemma eller med på arbetsplatsen och man har begränsad tid att hjälpa hunden för att återkomma till sin ursprungliga rörelseförmåga.

 

  • Tasspalatset Rehab erbjuder flera gånger om dagen träning anpassat för just er hund. I den anpassning som görs använder jag mig av massage, laser, inom- och utomhus övningar. Allt för er hunds bästa.
  • Har ni en hund som är överviktig eller bara behöver motion kan vi lösa även detta. Veterinären kanske har ordinerat viktminskning för avlastning av leder och hjärta. Vi lägger upp ett träningsprogram och kostråd. Jag utför övningar, motion och massage under dagtid, ni sköter kvällspromenaden.

 

Ni lämnar hunden hos mig på Tasspalatset innan er arbetsdag startar och kommer och hämtar på eftermiddagen. Jag jobbar med hundens rehab/träning, ser till att den blir rastad och att hunden får en underbar dag.

Öppet tider 06:30 – 18:00

Plats kan endast bokas om minst en vecka

Kostnad: 2800kr/vecka
Pris från vecka 2: 2500kr

Vid remiss från veterinär ersätter vissa försäkringsbolag rehabilitering, kolla med ditt försäkringsbolag.

Vid intresse, välkomna att ringa 0793-404236 eller skicka ett mail till rehab@tasspalatset.se
//Jessica Axelsson