Fritt Följ, älskat och hatat. Ett moment som anses vara komplext, svårt och innefattar även mycket känslor, ibland glada och ibland negativa….

Tänk om det fanns ett enkelt sätt att träna in Fotgåendet på? Tänk för att det finns det!

Tasspalatset

Emma Willblad

Kom till Tasspalatset och lär dig om Emma Willblad´s egna modell av Fotgåendet. Steg för steg väldigt tydligt och enkelt visar Emma i praktik och teori hur du rent praktiskt ska gå tillväga med din egna hund. Clinicen innefattar även många vanliga fällor som du kan undvika för att göra det enklare för dig i inlärning av Fria Följet. ”Willbladsmodellen” är baserad på tre enkla steg som blir tydliga för hunden och för föraren, enkla kriterier att hålla och när något blir enkelt brukar det blir roligt. Både för tränaren och hunden. Dessa tre steg bygger vi sedan vidare på för att utforma hela programmet och alla tekniska bitar som behövs i lydnadslydnad och brukslydnad.

Clinicen passar dig som kanske redan har en hund som utför Fria Följet på ett sätt som du inte önskar tex:
•plogar
•tränger
•sitter snett
•tappar
•pendlar
Eller kanske har du en valp/unghund som du vill ha hjälp med från start innan några tekniska problem uppkommit.

Emma själv har har tävlat på hög nivå i lydnad och fått både 9:or och 10:or på bland annat lydnads SM, ranking (till landslaget) internationell lydnadsklass. Emmas ena hund har också blivit Sveriges 3:e bästa lydnadshund och tävlat flertalet lydnads SM och tagit sig till SM final med en fin placering. Emma använder sig uteslutande av den här modellen när hon tränar in fotgåendet.

Lördag:  2 stycken clinics, en i Fritt Följ och en i Grundträning för tävlingshundar. Fritt följ mitt egna system från grunden 3 timmar. Och Grundträning för tävlingshundar 3 timmar. Båda föredragen är utan hund.

Söndag, individuell träning. Dom som går lördagen har förtur på söndagens clinics med plats med hund.

Antal deltagare lördag: obegränsat

Antal deltagare söndag:  7 ekipage med hund, obegränsat antal åhörare.

Pris: Endast lördag, 1500:-, båda dagarna som åhörare 2500:- lördag samt söndag med hund 3200:-

Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast mot uppvisande av veterinärintyg.


ANMÄLAN

Namn
Address:
Telefonnummer
Hundens ras och ålder
Vald kurs*
E-mail: